:: Monteringshus center ::

Ja, men några detaljer såsom valet av keramik, olika typer av golv, val av badrum, vägg färg, osv avgör priset. Grund priset är ca 5490 kr/ m2.
Naturligtvis. Praktiskt taget är alla typer möjliga.
Ja, i direkta kontakter kan du få all omfattning av utbudet. I enlighet med dina önskemål kan du kräva ändringar i erbjudandet som kommer att anpassas, byta vissa delar tills du för ett erbjudande som bäst uppfyller dina krav.
Även i standard erbjudande (i prislistan typiska ex) som ges är det din skyldighet, men om detta är ett problem vi kan ta på sig uppgiften själva, och respektive kostnader senare räkna in i priset.
Vårt företag är ju inte som ett villkor för att inleda byggandet, men om din förfrågan till kommuner, bygglov kan erhållas på grundval av vårt projekt att du förmodligen får (två exemplar) och är redan inkluderade i priset för en befintlig byggnad.
Kredit för byggande av bostäder eller köp av lägenhet, du kan få i de flesta affärsbanker.
Alla material som används i vår produktion är helt hälsosamma och uppfyller de normer som är förenliga med kraven i Europeiska unionen.
Monteringsfärdiga hus livslängd är som byggd tegel klassiska konstruktion, så många år, och vi garanterar dig 70 år. Garanti tid för arbete är två år.
Från och med dagar av förhandlingar, ungefär ca 30 dagar för att slutföra installationen.
Top